SÖZLEŞMELER HUKUKU

Tecrübemiz, Müvekkillerimizin Güvencesidir.

Sözleşmeler ticari hayatın ve gündelik yaşantının vazgeçilmez unsuru olagelmektedir. Sağlıklı düzenlenmiş bir sözleşmeden tarafların ihtiyaçlarına cevap vermesi ve olası riskleri asgari seviyeye indirmesi beklenir.

Bunun için sözleşme düzenlenmesi sırasında ya da mevcuttaki bir sözleşmeye ilişkin olarak sözleşmenin bağıtladığı konunun analiz edilmesi ve buna göre tarafların ihtiyaçlarının belirlenmesi için yapılacak hukuki ve teknik çalışmaların gerçekleştirilmesi gereklidir.

Ayrıca sözleşmenin tarafları kamu, şirketler, kurum ve kuruluşlar, organizasyonlar, sivil toplum örgütleri ve dernekler nezdinde temsil edilmeye ihtiyaç duyarlar.

Bu kapsamda, ilgili süreçler ulusal ve uluslararası hukuku ilgilendiren alanlarda, eser sözleşmeleri, inşaat sözleşmeleri, kira sözleşmeleri, kat karşılığı satış sözleşmeleri, tedarik sözleşmeleri, iş sözleşmeleri, taşımacılık sözleşmeleri gibi 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, Teminat Hukuku, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gibi mevzuat dahilinde sözleşmelerin oluşturulması, revize edilmesi ve müzakerelerin gerçekleştirilmesi ihtiyaca cevap veren sözleşmelerin oluşturulmasına katkı sağlar.

    Sorry, no posts matched your criteria.
Bize ulaşın. Size en kısa sürede dönüş yapacağız.